Cine suntem?

In 2015, după un turneu prin website-urile din Romania am decis s-a construiesc video-ul de alături pentru a ajuta romani care nu au cunoștințe de programare sa își creeze un website de top in vederea promovării a propriei idei sau afaceri in sfera internetului. Idea a fost ca daca am sa reușesc sa ajut un Roman tot efortul meu este răsplătit! Lucru care s-a si întâmplat si spre uimirea si satisfacția mea nu unul ci mai multe website-uri in întreaga lume au fost construite in urma acestui tip de șablon. Mulțumesc tuturor care au încercat si au reușit. BRAVOO!!!

Ideea de a împinge Romanul sa  pună osul la contribuție creându-și singur Website-ul a prins si cred ca si satisfacția a fost pe măsură!

Pentru cei care au încercat s-a mă contacteze in vederea construiri de către mine a unui website chiar si pe bani imi cer scuze pentru refuzul meu, dar cum am menționat in Video nu este specialitatea mea si este împotriva idei de a va construi singuri acest Website.

„ Mea culpa” pentru cei care au rama sfara suportul celor 2 Website-uri sebos2015.com plus nuspunenupot.com , eu am platit la Hostgator pentru menținerea lor in internet, au tras bani lunar din cont pana sau schimbat datele bancare, au trimis email pe care eu nu l-am primit si după 6 luni de suspendare au șters complet website-urile, pana m-am trezit eu… nu am mai avut ce recupera, Mi de Scuze pentru toți care au suferit din cauza asta.

Am reușit sa intru iarăși in posesia ”domain name-urile” pierdute si am sa construiesc un Video actualizat pe aceleași idei, Free, de top, fără limite, fără cunoștințe de programare si bineînțeles pentru cei ce vor sa pună umărul la treaba!

Buna dragi mei,

Am revenit cu un nou tutorial „Cum construiesc un Website„, un video mai usor de inteles si aproape accesibil pentru toata lumea referitor la cum ne prezentam in lumea internetului cu un Website, sper sa va placa !

misiune

Formarea unei comunități „Frăția Nuspunenupot” pe ideea autoeducării de către fiecare in interes propriu si comunitar, aducând valoare comunității si celor din jurul fiecăruia prin efortul depus.

          Crearea de video-uri autoeducative cu referire la lumea internetului sau pe tema „viața de zi cu zi” pe idea „ Gândește pozitiv, fi pozitiv si pozitivul are sa vina la tine

people, friends, together